Swefico LEDer dig till rätt belysningsval! 
 
Om du inte kan läsa Klicka här
 Nyhetsbrev Swefico 2017-12
Projektnytt
 
 Tågunderhåll
 
Norra Affärs AB
Gnistagatan - Uppsala
Loreal - Helsingfors
 
 Nya logotypen - BB-Lightpipe
 
 
 
 
 
 
 
- Sätter vår omgivning i nytt ljus
 
Swefico AB
070-59000864

Vi har nöjet att presentera ett urval av nya projekt som har genomförts med våra samarbetspartners; teknikkonsulter, byggare, installatörer och slutkunder.

 

Järnväg

Vår satsning moot infrastruktur och järnväg har bland annat resulterat i ett projekt där BB-Lightpipes EVO-armaturer belyser en tågunderhållsdepå i Gredby, Eskilstuna. Stort tack till ÅF i Falun samt Assemblin i Eskilstuna. Fler referenser från rail.

 

EVO´s egenskaper kommer till sin rätt här... hög slagtålighet, står emot stötar och vibrationer. Armaturens täthet gör att oljor, fetter och annan smuts är lätt att torka alternativt rinner av. Det behagliga och ickebländande ljuset bidrar till en bra arbetsmiljö.

 

Swefico passar också på att tacka alla besökare till vår monter under Nordic Rail & Road, Future Transport - mässan i Oktober.

 

Parkeringshus

Skandia Fastigheter AB håller på att färdigställa sitt nya P-hus vid E18, Mörby C, Danderyd. Utöver vanliga EVO:n kommer även skräddarsydda armaturer mellan olika våningar att installeras av Flexib-El AB. Det goda samarbetet med Projektel AB, Danderyd fortsätter med andra delar i projektet.
 
Våra EVO-armaturer fortsätter att lysa upp tillvaron i Västra Sverige. Kungälvs kommun äger fastigheten där bland annat ICA Maxis besökare parkerar under sin shoppingrunda. Vi tackar ÅF i Göteborg samt Wedo Elservice AB för ett gott samarbete. 
 
Bankkontor 
Norra affärs AB i Haparanda är mycket nöjda med en italiensk belysningslösning från Ideallux. Tio stycken väldesignade Arrondo armaturer  sprider ett fint ljus i lokalen och över arbetsytor. Tack till Nils med kollegor från Elbyrån Bertgren & Co AB, som även har installerat armaturer i skenor från italienska Civic.
 
GC-tunnlar
Uppsala, Umeå, Örebro, Sundsvall, Timrå, kommuner i Stor-Stockhom och Trafikverket... återkommande kunder som satsar på en trygg och säker ljusmiljö är mycket glädjande. Vi ser gärna fler kommuner och energibolag som vill satsa på en underhållsfri, långsiktig och samtidigt en miljövänlig lösning. BB-light är en av få LED-armaturer som är miljöcertifierade på marknaden.
 
Stolpar och master
Efterfrågan på koniska och cylindriska stolpar ökar stadigt. Vi ser också ett flertal projekt där kunder vill ha mer skräddarsydda lösningar. Detta kan gälla val av färg, stolparnas beskaffenhet eller olika sätt att fästa belysningsarmaturerna på. Vi bistår gärna i Er projektering och med ritningar i kombination med snabba leveranser. läs mer om stolpar och master
 
 
Välmående
Medarbetarna och olika kundgruppers välmående blir allt mer en viktig faktor i framtiden. Vi erbjuder tillsammans med vår leverantör , Light Cognitive belysningslösningar i enlighet med Human Centric Light. Bland referenserna finns bland annat läkarmottagning, skolor, programmeringsföretag samt olika kontors-, hemmiljöer. Vårt välmående är viktigt! Vi berättar gärna mer.
 
Leverantörs- och marknadsnyheter

Vår leverantör BB-Lightconcepts kommer att vid årsskiftet att byta sitt namn till BB-Lightpipe. Under kommande årets första kvartal kommer vi att berätta mer och även att lansera nya armaturlösningar till miljöer inom parkering och infra (tunnlar och rail).

 

Om Swefico AB

Swefico AB erbjuder sedan 2010 ett flertal LED belysningsalternativ till olika inom- och utomhusmiljöer. (www.swefico.se)

 

Ta gärna kontakt med oss gällande Era behov eller förfrågningar. Vi ser fram emot att bistå Er till en ljusare värld!

 

Vi önskar alla våra kunder, leverantörer & samarbetspartners

 

 

Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.