Swefico LEDer dig till rätt belysningsval! 
 
Om du inte kan läsa Klicka här
 Nyhetsbrev Swefico 2017-05
Projektnytt
 

Vi har nöjet att redogöra några nya projekt som har genomförts i ett gott samarbete med våra partners, teknikkonsulter, byggare, installatörer och slutkunder.

 

GC-tunnlar

Uppsala kommun och Bjerking AB ligger bakom ett litet unikt projekt Regnbågstunneln där det unika består främst av att förskolebarn från 5-6 st förskolor har fått varit med om att ta fram utsmyckningen av en GC-tunnel.

 

Sedan är detta BB-Light´s första projekt där man integrerar LED-belysning med ljud (högtalare). Man kan lyssna på olika ljudsnuttar via knapptryckning i tunnelns ena ände. Värt att se och höra!.

 

Köpcentrum

Swefico AB och Elmontage i Norr AB kommer inom kort att belysa Kalix Shoppings väggfasad med dryga 90 st downlights från Italienska Civic, special Tuba. Se mer klicka på länken Tuba produktblad.
 
Parkeringshus 
Göteborgsområdet har fått fler EVO-armaturer från BB-Light. Vi tackar bl.a. ÅF lightning och Tommy Byggare i Göteborg för ett gott samarbete i N-Lott projektet i  Kvillebäcken. Nytt produktblad klicka på länken EVO-armaturerna.
 
Sedan växer intresset för vår L4-lösning som kombinerar och integrerar EVO-armaturer med Park Assist´s lösning inom parkeringsguidning. Där igenom får vi både nöjda fastighetsägare och parkeringskunder. Mer om dessa projekt i nästa nyhetsbrev. Klicka på länken för några referenser.
 
Brobelysning
Sollentuna Energi och Miljö AB med projektledaren Mats Jatko i spetsen, kommer inom kort att belysa en GC-bro över E4:an i höjd med Rotebro med en skräddarsydd lösning från Savled. Fyra stycken vandalskyddade armaturer kommer att ta fram brons konturer på ett bra sätt.
 Nya leverantörer & produkter
 
Swefico AB fortsätter sin satsning att utöka utbudet av energieffektiva LED-belysningslösningar. Bland nyheterna finns:
 
Genom samarbetet med Holländska Agmi kan vi nu erbjuda olika slagslösningar för infrastruktur och vägar. Agmi är en erfaren leverantör av bl. a. vägportaler, trafikskyltar, guidningssystem och olika vägtunnellösningar. I likhet med BB-Lightconcepts satsar Agmi på miljön, och de är också miljöcertifierade enligt Cradle to Cradle. (www.agmi.nl/en/).
 
Italienska Ideallux har utökat och utvecklat sin populära Innova-armaturserie. Där kan ni finna lösningar till bl.a. lagerlokaler, livsmedelaffärer, p-garage samt till mer krävande miljöer med temperaturkrav från -40 (Artic plus) till +65 (Sahara).
 
Ideallux har nyligen tagit fram olika slags armaturer inom gatu- och vägbelysning. Välbekant italiensk design till nordiska vägar. Klicka på respektive broschyrbild så får du veta mer.
 
Civic har lanserat sitt nya produktutbud med inriktning mot "retail". En av de mest intressanta nyheterna är blandade armatur modeller som fästs i 3-fasskena. Se mer i bifogat produktblad.
 
Rätt ljus vid rätt tidpunkt är viktigt! En förbättrad och effektivare arbetsmiljö nås via Light Cognitive´s olika ljuslösningar. Varför inte mysa på hotellrummet, i hemmet eller ordna dagsljus i ett rum utan fönster. Vi har riktigt bra erbjudanden nu!
 
 
Inför kommande båtsäsong kan vi erbjuda olika lösningar inom det marina området. Allt från pollare till bryggor till armaturer, pooler och båtar. Lösningar finns både med vitt ljus och RGB samt även med OLED-teknik. Pollaren SUVAS är populär och finns att få med både tre- och fyra tusen kelvin.
 Aktuellt från Swefico AB

Swefico AB kommer att finnans på olika marknadsevent. Kom gärna förbi hoss oss i monter F:01-50 under Elfack mässan i Göterborg den 9-12 maj. Har du däremot vägarna förbi Skåne den 17-18 maj så finns vi med på Sveparks årliga konferens.

                       
 

Gillar du Norrland mer så varför inte ta en sväng till Nolia Sprimgtime mässan i Torneå som gränsar mot Haparanda. Där kommer vi att presentera fler nyheter den 9-11 Juni. Hoppas vi ses i södra Sverige eller vid vackra Torneå älv.Mer nytt i ljusvägg hittar du på www.swefico.se

Om Swefico AB

Swefico AB har ett flertal belysningslösningar för olika inom- och utomhusmiljöer. Vi verkar främst inom LED-teknik och EU-baserade leverantörer och vi erbjuder såväl skräddarsydda som standardlösningar. Vi har även erhållit AAA-kreditvärdighet!

 

 

Ta gärna kontakt med os via e-mail eller bara helt enkelt ring!

Vi ser fram emot Er kontakt eller offertförfrågan.

 

Med vänlig hälsning

 

Esa Paldanius

 
 
 
 

- Sätter vår omgivning i nytt ljus
 
 
 

Swefico AB, 070-59000864, info@swefico.se

Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.