Swefico LEDer dig till rätt belysningsval! 
 
Om du inte kan läsa Klicka här
 Nyhetsbrev Swefico 2016-10
Projektnytt
 
 
Legacy West (US) 
GC-tunnel, Tibble 
Banklokal i Haparanda
 
 
 
Light Cognitive
 
Eqolite
 
 
 
 
 
 Belysningsstolpar

Swefico har nöjet att presentera några nya intressanta belysningsprojekt som har genomförts i samarbete med våra leverantörer, installatörer och teknikkonsulter.

 

Parkeringshus

Vi ser allt större intresse för vår kombinerade belysnings- och guidningslösning där parkeringskundens nöjdhet och säkerhet sätts i fokus. Samtidigt ökar intäkterna för parkeringsbolaget eller fastighetsägaren. De senaste projekten är genomförda i Frankrike, Holland och USA.

 
GC-tunnlar
Våra återkommande kunder inom den kommunala sektorn fortsätter att lysa upp sina GC-tunnlar med ett säkert och energieffektivt sätt. Umeå kommer att belysa ytterligare 11 st GC-tunnlar och vi har nyligen fått första ordern för en GC-tunnellösning där vi integrerar högtalare med LED-Lightpipes i en armaturserie om ca 24 m. Mer om detta blir det i nästa nyhetsbrev.
 
 
Belysningsstolpar 
Efterfrågan på belysningsstolpar och master ökar allt mer. Vi har levererat till flertal projekt med både cylindriska och koniska stolpar. Varför inte testa våra skräddarsydda lösningar i kombination med snabba leveranser och god kvalitet.
 
Inomhus
Vi har belyst inomhusprojekt från Norr till Söder... Remium har belyst sin banklokal i Haparanda med hjälp av Vizulos designarmatur, Sunflower och Icopal AB fick ett energieffektivare ljus till sitt höglager i Malmö tack vare armaturer från GreenLed.
 Nya leverantörer & produkter
 
Swefico AB fortsätter sin satsning att utöka utbudet av energieffektiva LED-belysningslösningar. Bland nyheterna finns:
 
Astel har ett flertal IP68-klassade armaturer för pool, båtar, fasader och parkbelysning. Även några produkter med OLED-teknik finns med i produktportföljen.
 
Vill ni arbeta i en effektivare kontorsmiljö, förbättra dygnsrytmen eller t.o.m motverka jet-lag så kan vi erbjuda er högkvalitativa lösningar från Lightcognitive eller SLE. Lösningarna kan också appliceras till köpcentra, butiker, sjukhus och hotell.
 
GreenLed har utökat sin Sirius serie för gator, vägar och öppna ytor. Numera finns 15 olika armaturer, från small (14W) till Large (182W). Kombinera gärna med C2´s belysningsstyrning, då uppnås de större besparningarna
i både energi och miljö.
 
 
Vi är stolta att som första leverantör i Europa få presentera en ekologisk LED-armatur för inomhusmiljöer. I Eqolite´s armaturer kombineras modern design och miljövänlighet.
 Aktuellt från Swefico AB

Swefico AB satsar framåt med nya projekt, leverantörer och produktlösningar som passar i allt fler användningsområden.

Vill du veta mer så kom till vår monter K:01 på Elmässan i Kista den 19-20 Oktober. Kostnadfri anmälan genom länk (ange kod 6000)


https://registration.n200.com/survey/0b8md62nolwhf

 

Swefico AB deltog på Ljusdagen i Alingsås den 6:e Oktober. Tack till alla besökare och ett extra tack till Torbjörn från White i Göteborg för ett kanonevenemang. Vi ser redan fram emot nästa år!.

Ta gärna en titt på vår hemsida www.swefico.se och väl mött.

Om Swefico AB

Swefico AB har ett flertal argenturer inom LED-belysning för inom- och utomhusmiljöer. Våra kundrelationer kan uppfylla belysningsbehov med både kundannpassade eller standardlösningar. I fall vi inte ses på Elmässan i Kista, ta gärna kontakt med oss på e-post: info@swefico.se eller på tel:070-590 08 64

 

Med vänlig hälsning

 

Esa Paldanius

 
 
 
 

- Sätter vår omgivning i nytt ljus
 
 
 


Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.