En flytt och mycket nytt från Swefico
 
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? Klicka här

 Nyhetsbrev Swefico 2016-04
 Nya leverantörer och belysningslösningar
 
Gatubelysning Abel, klicka på bilden
 
Sirius M, klicka på bilden för video
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till vårt
nya kontor
Östermalmsgatan 57
114 50 Stockholm
info@swefico.se
070-59000864
www.swefico.se
 
- Sätter vår omgivning i nytt ljus
  
Stadshuset i Venlo, klicka på bilden
Parkeringsguidning
Tunnel i Belgien, klicka på bilden
Blått ljus i hissar,Tunnelbana Bryssel
 Belysningsstolpar
 
 
 
 

Genom nya leverantörssamarbeten så har Swefico AB nöjet att erbjuda allt mer heltäckande belysningslösningar med fokus på energieffektivitet och miljö som också kryddas med inslag av modern design och personligt välmående!

Gatubelysning och belysningsstyrning

Abel från Frankrike har många intressanta och väldesignade armaturer för gator och vägar. Men, kanske är den mest spännande och innovativa lösningen den prisbelönta belysningen för övergångsställen.
 
Greenled´s Sirius M är gatubelysningsarmaturer som har en tidlös och smart design och är specifikt utvecklad för de nordiska förhållanden. Sirius M innehåller högkvalitativa komponenter och är mycket lätt att underhålla. Gatuarmaturen kan styras på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt med C2 Smart-light´s olika lösningar. Se mer i videosnuttarna till höger. Se video om Smart Light
 
Ekologi och design

Swefico är den första återförsäljaren i Europa som erbjuder armaturer som på riktigt bidrar till en ekologiskt hållbar utveckling utan att ge avkall på design och samtidigt avger ett varmt ljus. Armaturmaterialet kommer främst från Cassavaroten, som är biologiskt nedbrytningsbar utan att ge giftiga biprodukter. Produktportföljen består idag av armaturserierna Penta och Anu, vilka kan skådas i bifogad pdf-fil. Eqologist (EN).pdf

Välbefinnande

Light Cognitive är ett unikt och smart belysningssystem som återskapar vardagsljuset både dag som natt, i Sverige eller någon annanstans i världen på ett naturligt sätt. Kom och se de första exemplaret i Sverige på vårt kontor och upplev något helt nytt… Läs mer i LIGHT COGNITIVE - BIG SKY BROCHURE2.pdf

 Aktuellt från Swefico AB
 
Swefico AB kommer från och med 1 maj att flytta till nya lokaler i Stockholm som

vi har gemensamt med inredningsbyrån Ciel Interiors.
 

Välkomna till vår gemensamma öppnings-AW den 26 maj

mellan 17.00-20.00! står dörrarna öppna.

Anmälan senast den 20 maj till e-post eller telefon.

Swefico AB kommer att ställa ut på Sveparks´s årliga konferens i Linköping

den 17-19 maj. Väl mött där.

 Produktnytt

Swefico AB med leverantörer och systerbolag har genomfört ett flertal intressanta projekt på sistone.

Parkeringshus

LED-Lightpipes - Stadshuset i Venlo (NL)

Stadshuset är uppbyggt i enlighet med Cradle-to-Cradle principer och kombinerar en bekväm arbetsmiljö med hållbara innovationer. Den underjordiska parkeringen är utrustad med LED-Lightpipes. BB-Lightconcepts är världens första och hittills enda LED-belysningstillverkaren som innehar ett Cradle-to-Cradle certifikat för sina produkter. Läs mer i artikeln från Leaf Magazine.

L4 - Led-Lightpipes & Parkeringsguidning, IKEA Mons (FR)

Vi är jätteglada att berätta att även IKEA-koncernen har valt TKH-gruppens unika och integrerade belysnings- och parkeringsguidningslösning. En mycket kostnadseffektiv installation utfördes i januari för över 1.000 st p-platser, med ca 2.000 Lightpipe och 293 st Park Assist-sensorer. Här kombineras ett effektivt trafikflöde tillsammans med trygghet och säkerhet för besökarna.

M4 - Parkeringsguidning - Tapiola Park, Esbo (FI)

I Tapiola Centrums förnyade parkeringshus har Q-Park Finland Oy köpt in Park Assist´s M4-lösning för ca 1.400 st p-platser. Öppnandet av anläggningen skedde i mars och numera sker parkering smidigt och snabbt bl.a. med hjälp av hitta-din-bil-funktion samt andra lösningar inom M4.

 

 

Vägtunnlar

Vårt systerbolag, Techopecials, har genomfört Belgiens första vägtunnelprojekt som är upplyst med energibesparande LED-armaturer. I Blonden´s 500 m långa väg-tunnel användes BB-Light´s  EVO- och HLO-armaturer. HLO armaturen är specifikt utvecklad för att ge ett intensivt och bländfritt ljus på mindre yta.

Stationsområden

LED-lightpipes är en välanpassad belysningslösning till olika stationsmiljöer. Våra EVO-armaturer belyser bland annat Bryssels samtliga 72 tunnelbanestations-områden från ingång, via rulltrappor ned till plattformar med vitt LED-ljus och ett mer skräddarsytt blått ljus för hissarna.

Hög IP- och IK-klass i kombination med ett likformigt och bländfritt ljus bidrog även till en installation i Milton Keynes station. (se bilder till höger).


Belysningsstolpar

Efterfrågan på våra olika stolp- och mastlösningar är god. Kunderna hittar allt fler intressanta användningsområden för skräddarsydda stolpar, både till form och färg. De uppskattar den korta leveranstiden i kombination med det kostnadsfria tekniska stödet som Tecnopali levererar i samband med framtagning av specialstolpar.

 

Butiksmiljöer och kontor

Vi har ett flertal referensobjekt inom ovan nämnda områden. Varför inte byta till LED-belysning som både sparar pengar och ger ett bättre ljus och i vissa miljöer även ökar försäljningen. Se bifogat ”case” från en livsmedelsbutik.

 

Läs mer om belysning i livsmedelsbutiker

 

 Aktuella erbjudanden

 

Nu närmar sig båtsäsongen och varför då inte satsa på en bra belysningen på sin bryggas alternativt båten. Vi har nu specialpriser på LED-pollaren Suvas samt andra IP68 klassade armaturer som är speciellt utvecklade för den marina miljön.

 

 Om Swefico AB

Swefico AB är både återförsäljare och agent till ett flertal energieffektiva LED-belysningslösningar för många miljöer både inom- och utomhus.

 

Vårt utbud består av såväl standard som skräddarsydda lösningar efter behov.

Våra Nordiska kunder finns både inom den privata och offentliga sektorn.

 
 
 
 
 

- Sätter vår omgivning i nytt ljus


Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.